Pakkanen on kiristymään päin ja tänään on satanut maahan jo noin puolen senttimetrin lumivaippa. Ei ole yhtään niin pimeää kuin eilen! Talvisen tunnelman innoittamana tämä viikonloppu onkin mennyt joulupukin apurina paketteja väkerrellessä. Tuonkin tämän repertuaarin nyt nähtäville vastauksena Inspiroidu -skräppäyshaasteblogin haasteeseen #85, jossa tehtävänä oli lahjapakkaus skräpäten. Tässä siis utelialille esimakua:

Siskon perheelle lähtee Italiasta edelliskesänä mukana kulkenut pahvinen viinipullopaketti (tuplapäkki) tuunattuna jouluiseen kuosiin ja täytettynä yllätyksellä. Kuvat ovat kyseiseltä Perugianmatkalta ja värssynä on tunnelmaan sopiva Sylvian joululaulu. Lämmintä joulua!

   

 

Esikoisen lahja piilotetaan kuutioon, joka on tehty sukkahousupaketista (viiden sukkahousun säästöpaketti). Paketin ikkuna on säilytetty, mutta ennen joulua siitä ei ole lupa kurkkia. Jotain kummallista sieltä kyllä näyttää tässä kuvassa pilkottavan. Laatikkoa koristavat jääkiekko-ottelussa otetut kuvat. Sisällössä sitten pikkaisen samaa teemaa...

 

Keskimmäisen lapsen paketin runkona on jonkin tekstiilituotteen kotelo. Paketti on päällystetty kirjekuorimaisesti, postimerkkinä pojan lapsuudenaikaisia kuvia. Lumiukkopyykkipojassa on kiinni tarina Jouluyö juhlayö -laulun synnystä. Teemat liittyvät ainakin aasinsillan kautta lahjan sisältöön.

 

Kuopuksella on tapana silloin tällöin kesken työpäivän lähettää minulle sähköpostissa hellyttäviä tai hauskoja kissavideoita otsikolla "Kissat piristävät päivää". Siitä tämän pakkauksen aihe. Sisällössäkin hieman samaa teemaa.  Päällystetty laatikko on peräisin kirpputorilta ja sisälsi vanhoja joulukoristeita.

 

Kun oma porukka kuitenkin käy kurkkimassa näin mielenkiintoista aihetta, laitetaan vielä kaikki kerralla näytille, että pakettien (ja odotusten) mittasuhteet asettuvat kohdalleen...