Voimakkaat rouvien hajuvedet, miehekkäät partavedet ja tömäkät hiuskiinteet ovat tavallisesti hajuaistilleni täystyrmäys. Aavistuksenomaiset, kevyet tuoksut ovat mieleeni. Eniten positiivisia fiiliksiä on saanut kuplimaan Nina Riccin Les Belles -sarjan tuoksu ´Liberty Fizz´. Mieto tuoksu on persoonallinen ja rauhoittava. Alkusuihkaus tasoittuu nopeasti hedelmäisen ja yrttisen teen leijailevaksi aromiksi. Ei ihme, sillä tuoksu sisältää mm. tomaattia, basilikaa, aprikoosia, persikkaa, mustikkaa, minttua ja vadelmaa. Lisäksi hajuvesipullon muotoilu ja väri ovat tuoksuun sopivat, hauskat ja persoonalliset, hiukan kapinalliset.

Ainut huono puoli tuoksussa on se, että sitä ei saa enää Suomesta! Ei ole saanut enää moneen vuoteen. Nettitietojen mukaan tuoksu on vaikeasti saatavilla myös muualla maailmassa. Surffailun tuloksena löysin kuitenkin nettikaupan, josta hajuvettä on myynnissä. Siispä ostoksille...

Inspiroidu -skräppäyshaasteblogin haaste #89 oli aiheeltaan "Hajuaistin varassa". Tällä tuoksusivulla osallistun haasteeseen. Toivottavasti sen värit ja kuvat kertovat tuosta tuoksusta, jonka melkein pystyin kaihoisasti aistimaan sivua tehdessäni. Väreillä oli vapauttavaa leikkiä!